Tom Cruise a «angajat» roboţi anti-COVID-19 pe platoul de la Misiune Imposibilă

15 ianuarie 2021 7:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tom Cruise face eforturi extraordinare pentru ca să poată încheia ”Misiune: Imposibilă 7”. Până acum a avut numai ghinioane din cauza pandemiei de coronavirus.

Actorul Tom Cruise (58 de ani) a ”angajat” doi roboţi anti-COVID-19 pe platoul de filmare din Marea Britanie pentru a patrula printre angajaţi, scanându-i din cap până în picioare.

După ce luna trecută a urlat la colegi pentru că nu respectau distanţarea socială, iar doi dintre ei l-au părăsit imediat, starul a luat această măsură.

A plătit o sumă uriaşă pentru cei doi roboţi, dar nu vrea să spună cât anume.

Nu e prima oară când Cruise, care are o avere de 600 milioane $, cheltuie bani din propriul buzunar ca să încheie filmările.

El a mai plătit o grămadă de bani ca să facă un sat ferit de coronavirus în Marea Britanie, după ce a fugit din Italia, din cauza exploziei de cazuri de COVID-19.

Apoi a dat 670.000 $ ca să închirieze un vas de croazieră pentru întreaga echipă de filmare, pentru a se muta în Norvegia.

Însă şi de acolo a trebuit să fugă din cauza virusului. Acum s-a întors în Marea Britanie şi foloseşte roboţii ca să se asigure că membrii echipei de filmare nu-l contaminează.

Cele 6 filme din seria “Misiune: Imposibilă”, lansată în 1996, s-au bucurat de mare succes.

Lansarea filmului ”Misiune: Imposibilă 7” a fost amânată din iulie 2021 în noiembrie 2021, din cauza pandemiei. 

Mai multe