Tom Cruise a fugit de coronavirus de pe platourile de filmare din Italia

25 februarie 2020 12:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Tom Cruise a fugit de pe platourile de filmare de teama coronavirusului. Starul turna “Mission Impossible: 7” în Italia.

Actorul Tom Cruise (57 de ani) ar fi fugit din Italia de teama coronavirusului după ce a abandonat platoul de turnare al filmului “Mission Impossible: 7”, potrivit ziarului britanic “The Mirror”. Ziarele italiene spun însă că starul ar fi blocat în hotelul său din Veneţia, deocamdată. “Au fost întâlniri cu autorităţile şi s-a ajuns la concluzia că era mare risc să se continue filmările, fiindcă s-ar fi adunat mulţimi de oameni”, a spus o sursă pentru ziarul britanic “The Sun”. De aceea s-a decis evacuarea lui Tom Cruise şi a altor vedete cât mai repede. Turnarea “Mission Impossible: 7” a fost suspendată luni, 24 februarie, de către Studiourile Paramount Pictures. Filmările pentru noul episod din îndrăgita franşiză ar fi trebuit să dureze trei săptămâni în Italia.

Turnarea filmului a fost suspendată

Tom Cruise trebuia să turneze scene într-o gondolă şi în pieţele medievale din Veneţia. El ar fi în prezent blocat în hotelul de cinci stele Gritti Palace, unde va rămâne până la 1 martie. Între timp, echipa de filmare va decide ce va face pentru continuarea proiectului. Într-un comunicat, Studiourile americane Paramount Pictures au anunţat însă, deja, că suspendă turnarea “Mission Impossible: 7”, deşi acest lucru implică pierderi mari de bani. S-a luat această decizie din cauza riscului mare de infectare cu coronavirus. În Italia, deja s-au întregistrat 7 decese din cauza acestei temute boli şi 229 de persoane sunt infectate cu temutul virus. Actorul Tom Cruise a fugit de pe platourile de filmare de la Veneţia de teama coronavirusului.

Mai multe