Tom Cruise e furios pentru că filmul ”Misiune: Imposibilă 7” a fost blocat de COVID-19

4 iunie 2021 17:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Filmul ”Misiune: Imposibilă 7” a fost din nou blocat de COVID-19, iar Tom Cruise e furios și dezamăgit. Din nou s-au oprit filmările.

Actorul Tom Cruise (58 de ani) e furios la culme pentru că a trebuit să oprească din nou turnarea filmului ”Misiune: Imposibilă 7”. 14 persoane din echipa de filmare au fost testate pozitiv cu COVID-19, recent. De aceea, cu toții trebuie să intre în carantină până la 14 iunie. Turnarea a mai fost oprită de multe ori din cauza pandemiei. Premiera s-a amânat pentru mai 2022, din această cauză, dar și noua dată rămâne incertă.

Filmările au fost întrerupte mult timp

Tom Cruise a făcut eforturi extraordinare pentru ca să poată continua în fine filmările la Misiune: Impozibilă 7. Până acum a avut numai ghinioane cu turnarea scenelor din cauza pandemiei de coronavirus. A trebuit să fugă din Italia și Norvegia din cauza virusului. Mult timp filmările au fost întrerupte din această cauză. Tom Cruise a plătit bani din propriul buzunar ca să construiască un sat fără COVID-19 în Marea Britanie. Însă totul a fost în zadar. Membrii echipei sale de filmare tot s-au infectat. Filmul ”Misiune: Imposibilă 7” a fost din nou blocat de COVID-19.

Mai multe