Tom Cruise, invitatul special al Prințului Philip al Marii Britanii. Care a fost motivul vizitei

9 martie 2017 15:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tom Cruise (54 de ani) s-a simțit ca acasă la Palatul Buckingham, unde a fost invitat în cadrul unui eveniment caritabil. L-a întâlnit chiar pe Prințul Philip (95 de ani) cu care a discutat cât se poate de amical, fără a purta o anumită etichetă de dialog.

Prințul Philip și Tom Cruise au părut foarte încântați, lăsând impresia că nu a fost pentru prima dată când s-au întâlnit. Celebrul actor a fost invitatul surpriză care s-a alăturat cinei organizată la palatul cu ocazia celei de-a 75-a aniversare a evenimentului caritabil Outward Bound Trust, precizează The Sun.

Cei doi au vorbit pe un ton foarte amical, au gesticulat și au râs, iar Tom Cruise nu a părut deloc stânjenit de prezența Prințului Philip, care este totuși soțul Reginei Marii Britanii. Atât Prințul cât și actorul au fost îmbrăcați elegant, dar Tom Cruise a avut o atitudine cât se poate de informală, discutând cu Prințul Philip ținând mâinile în buzunar.

Reprezentanții Palatului Buckingham au declarat că Tom Cruise a fost invitat special la eveniment pentru că este un susținător al proiectului Outward Bound Trust. Evenimentul oferă tinerilor oportunitatea de a a-și dezvolta personalitatea și abilitățile profesionale.

Mai multe