Tom Cruise îşi face singur cascadoriile periculoase. Iată-l la lucru în Norvegia

5 octombrie 2020 19:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Continuă să şocheze! În plină pandemie, Tom Cruise îşi face singur cascadoriile periculoase la turnarea noului său film din seria ”Misiune: Imposibilă”, în Norvegia.

Aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna, nu are nevoie de dublură pentru a turna ”Misiune: Imposibilă 7”! Actorul Tom Cruise (58 de ani) a fost surprins recent în timp ce făcea cascadorii pe acoperişul unui tren în mare viteză, în Norvegia.

Unul dintre fani a reuşit chiar să-l filmeze, când făcea cu mâna admiratorilor săi. Starul, care era însoţit de membrii din echipa de filmare, le-a arătat fanilor că nu se teme de nimic. Zâmbea şi era fericit. El a făcut şi patru sărituri senzaţionale pe motocicletă pe vârful muntelui Helsetkopen.

A zburat 48 de metri prin aer la câteva zile după o explozie groaznică în platoul de filmare. De asemenea, a făcut un salt cu paraşuta de la 3.050 de metri, dintr-un elicopter. Cruise nu mai vrea să audă de opriri, din cauza virusului COVID-19. Noul film din seria ”Misiune: Imposibilă” este deja mult întârziat. Iniţial, filmările s-au făcut la Veneţia, în Italia, dar numeroasele cazuri de infectare de acolo le-au oprit brusc, în februarie. Studiourile Paramount Pictures au mutat imediat filmările în Marea Britanie. Dar şi de acolo echipa de filmare a trebuit să plece din cauza virusului.

Cruise, care are averea de 570 de milioane de dolari, a plătit din propriul buzunar 670.000 de dolari (circa 2,8 milioane de lei) ca să închirieze un vas de croazieră pentru a duce întreaga echipă de filmare în Norvegia. Acolo speră să stea departe de COVID-19. Cele şase filme din seria “Misiune: Imposibilă”, lansată în 1996, s-au bucurat de mare succes. Lansarea filmului ”Misiune: Imposibilă 7” a fost amânată, din iulie 2021, în noiembrie 2021.

Mai multe