Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de 7 ani

15 octombrie 2019 19:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este deja o domnişorică în toată regula! Suri, fata actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, a crescut mult şi seamănă tot mai mult cu celebrul său tată. Numai că starul nu are habar de ea de 7 ani.

În vârstă de 13 ani, Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise (57 de ani) şi a lui  Katie Holmes (40 de ani), a fost surprinsă, recent, de paparazzi, în timp ce se afla la plimbare cu mama ei, în New York. După ce părinţii săi au divorţat, în 2012, fata a fost crescută numai de aceasta. Chiar dacă, la divorţ, Tom a obţinut dreptul de a o vizita pe fiica lui, starul nu a făcut acest lucru niciodată. Nici nu a fost văzut vreodată în compania lui Suri. I-a trimis, în schimb, fără nici o abatere, pensia alimentară de 50.000 de dolari (circa 215.872 de lei) pe lună mamei ei. Actorul, care are o avere de 570 de milioane de dolari, îl preferă pe fiul său adoptiv, Connor, în vârstă de 24 de ani, în compania căruia a fost zărit recent la Londra. Au făcut împreună o plimbare cu elicopterul şi au fost la o conferinţă a Bisericii Scientologice, al cărei membru devotat este starul. Connor a fost adoptat de Tom Cruise, în timp ce era căsătorit cu actriţa Nicole Kidman, între 1990 şi 2001. Tom şi Nicole au mai înfiat şi o fată, Isabella, care are în prezent vârsta de 26 de ani. Cei doi copii înfiaţi au rămas apropiaţi de Tom Cruise, după divorţ. Acest lucru a durut-o mult pe Kidman. În schimb, Katie Holmes nu este deloc supărată pentru că Tom nu ţine legătura cu Suri. Gurile rele spun că ea a divorţat de teamă că fostul soţ o va atrage în Biserica Scientologică pe Suri, aşa cum a făcut cu Isabella şi Connor. 

Ceea ce este în sufletul lui Suri pentru că a crescut fără tată poate nu se va şti niciodată. Însă, de fiecare dată când este surprinsă de paparazzi, ea e mai mult tristă, au remarcat jurnaliştii americani. Katie a început relaţia cu Tom în 2005 şi s-au logodit după şapte săptămâni de relaţie. Ei au fost căsătoriţi între 2006 şi 2012. Tom Cruise i-a dat lui Katie Holmes suma de 12,5 milioane de dolari, la despărţire, bani pe care i-ar fi pierdut dacă se cupla cu vreun bărbat în următorii 5 ani de la divorţ. De aceea, când ea s-a cuplat cu actorul Jamie Foxx (51 de ani), în 2013, a avut mare grijă să nu fie văzuţi împreună. Katie s-a despărţit anul acesta de Foxx, după o relaţie secretă de 6 ani. Ea are în prezent o avere de 25 de milioane de dolari

Mai multe