Tom Cruise zboară cu elicopterul, fiica merge cu autobuzul

15 septembrie 2020 8:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paparazzi englezi au surprins-o pe Bella, fiica adoptivă de 27 de ani, a lui Tom Cruise aşteptând autobuzul într-o staţie din Croydon. În aceeaşi zi, tatăl ei lua elicopterul să meargă la filmări.

Tom Cruise, 58 de ani, are o avere estimată la 570 de milioane de dolari, fiind unul dintre cei mai bogaţi actori de la Hollywood. Din cauza pandemiei, care a îmbolnăvit 368.504 de britanici şi a ucis 41.628, el a decis ca pe perioada filmărilor din Regatul Unit la ”Misiune Imposibilă” să se deplaseze exclusiv cu elicopterul.

Joi, însă, fiica lui Bella, pe care a adoptat-o în timpul căsnicie cu Nicole Kidman (care a durat între 1990 şi 2001) a fost surprinsă de paparazzi în timp ce aştepta autobuzul într-o staţie din Croydon, pentru a merge în Londra. Bella care e măritată cu inginerul IT Max Parker duce o viaţă normală, fără să se bucure de vreun ajutor financiar substanţial din partea tatălui ei.

Are o avere de 570 de milioane de dolari

În aceeaşi situaţie este şi fratele ei, DJ-ul Connor Cruise (25 de ani), care de aproape cinci ani îşi câştigă singur banii de buzunar punând muzică la evenimentele mondene din Florida, SUA. Bella a purtat mască pe întreaga durată a deplasării cu autobuzul, la fel ca şi tatăl ei şi s-a dezinfectat pe mâini de îndată ce a coborât. Ea este de consultant artistic şi colaborează cu mai mulţi artişti plastici stabiliţi în Londra.

Bella şi Connor au intrat în rândul adepţilor scientologiei la îndemnul tatălui lor. Tom Cruise a mai fost însurat cu Mimi Rogers, între 1987-1990 şi cu Katie Homes, între 2006 şi 2012. Aceeaşi atitudine distantă faţă de urmaşi o are şi în ceea ce o priveşte pe Suri (14 ani) pe care, gurile rele susţin că nu ar mai fi văzut-o din anul 2013. 

Mai multe