Tom Jones m-a dezvirginat!

27 aprilie 2015 17:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dezvăluiri incendiare! Britanica Charlotte Laws a povestit recent că a fost dezvirginată, în tinereţe, de celebrul cântăreţul Tom Jones care i-a mărturisit că a făcut sex cu sute de femei.

Charlotte Laws (54 ani) spune că a avut o relaţie secretă, timp de 3 ani, cu legendarul Tom Jones (74 de ani), pe care l-a cunoscut în 1979, în timpul unui concert pe care acesta l-a susţinut în Florida. Însuşi fiul acestuia, Mark (58 de ani),  le-ar fi făcut “lipeala”. Tom Jones i-a spus Charlottei că s-a culcat cu sute de femei, având o căsnicie deschisă cu Linda (Belinda) din 1957, relatează “Daily Star”.

Au făcut sex în WC

“A fost incredibil de drăguţ. Mark s-a dus în camera lui şi eu m-am dus în cea a lui Tom. I-am spus că o fac pentru prima oară şi m-a luat de mână şi mi-a zis: «Eşti sigură că vrei asta?» A fost un adevărat cavaler”, a povestit Charlotte Laws. Ea a adăugat că era îndrăgostită de cântăreţ de la vârsta de 9 ani. Charlotte a mărturisit că s-au ajutat în timpul unei partide de sex cu un castron cu frişcă şi altădată au făcut sex în toaletă după ce starul a venit de pe scenă. “M-a învăţat atât de multe lucruri şi îi voi fi pe veci recunoscătoare”, a mai spus Laws. Starul nu a făcut nici un comentariu la cele dezvăluite, după ce ziarul i-a cerut părerea prin intermediul agentului său.

Mai multe