Tom Jones, prima apariție după moartea soției!

9 mai 2016 11:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tom Jones (75 de ani) a fost văzut în public pentru prima oară după moartea tragică a soției lui. Linda s-a stins din viață luna trecută. în urma unei bătălii scurte, dar grele, cu cancerul. Artistul a fost văzut la plaja Santa Monica, alături de fiul lui Marc (59 de ani), sâmbătă (7 mai).

Săptămâna trecută, Tom Jones le-a mulțumit fanilor pentru gândurile bune pe care i le-au transis după moartea Melindei Rose Woodward. Soția lui s-a stins din viață pe 10 aprilie, în Los Angeles (SUA), scrie Daily Mail. De asemenea, el le-a promis admiratorilor că va reveni pe scenă luna viitoare.

Grief-stricken Tom Jones vows to be back on stage next monthhttps://t.co/0eDTPDbHjW pic.twitter.com/AtzYVxkrBq— Mirror Celeb (@MirrorCeleb) 7 mai 2016

Grief-stricken Tom Jones vows to be back on stage next monthhttps://t.co/0eDTPDbHjW pic.twitter.com/AtzYVxkrBq

Tom Jones și fiul lui Marc au fost văzuți împreună, în Santa Monica. Cei doi s-au bucurat de soare și de liniștite.

A fost căsătorit cu Melinda timp de 59 de ani

Soția lui Tom Jones, Melinda Rose Woodward, a murit în dimineața de 10 aprilie, la un spital din Los Angeles (SUA), în prezența familiei ei. Aceasta suferea de cancer. A fost căsătorită cu îndrăgitul artist timp de 59 de ani. Tom Jones și Melinda Rose s-au căsătorit în 1957, ambii aveau doar 17 ani. Ea era însărcinată cu primul lor copil, Marc, care s-a născut la o lună după nuntă. 

Mai multe