Toni Garrn, fosta iubită a lui Leonardo din Caprio, s-a măritat cu un actor

5 octombrie 2020 18:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta iubită a lui Leonardo din Caprio, fotomodelul Toni Garrn s-a măritat cu Alex Pettyfer. Nunta a avut loc la Hamburg

Supermodelul Toni Garrn (28 de ani), fosta iubită a actorului Leonardo din Caprio, s-a măritat cu actorul Alex Pettyfer, în weekendul trecut. Nunta a avut loc în orașul ei natal, Hamburg, în Germania, după nouă luni de logodnă. ”Viața mea s-a schimbat din prima clipă în care ne-am cunoscut. Îmi doresc să îmi petrec toată viața alături de Alex”, a spus diva de origine germană. Din cauza pandemiei de COVID-19, nu a fost decât o petrecere restrânsă. Cei doi au pus pe rețelele de socializare o poză în care se sărută după cununie.

Adio, sex simbol! Leonardo Dicaprio s-a afișat cu iubita tinerică, dar și cu burta imensă, pe plajă!

Leonardo DiCaprio, în vacanță cu iubita tinerică și cu soacra. Care-i mai sexy?

S-a iubit cu Leonardo DiCaprio între 2013-2014

Toni Garrn a avut o relație cu celebrul actor Leonardo DiCaprio (45 de ani) între 2013-2014. Toată lumea credea, la acea vreme, că este singura femeie care a reușit să-l cumințească. Însă nu a fost să fie așa. El a continuat să schimbe iubitele ca pe șosete. Leonardo DiCaprio preferă să rămână cel mai mare crai de la Hollywood. Prin patul lui au trecut numeroase fete frumoase: românca Mădălina Ghenea, care l-a cucerit în 2011, Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton, Toni Garrn şi multe alte fotomodele. Fosta iubită a lui Leonardo din Caprio, fotomodelul Toni Garrn s-a măritat cu Alex Pettyfer.

Mai multe