Tony Soprano a murit în braţele fiului său

20 iunie 2013 13:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Din păcate, bărbatul cunoscut în toată lumea drept „Tony Soprano" a avut o moarte tragică, demnă de scenariul unui episod din „Clanul Soprano". James a murit, practic, în braţele fiului său Michael, în timpul unei vacanţe pe care cei doi o petreceau în Italia, la Roma.

Atacul de cord suferit de Gandolfini l-a şocat atât de mult pe adolescentul de 13 ani, încât mama acestuia, prima soţie a actorului, Marcy Wudarski, a zburat şi ea imediat în Italia. „Tony Soprano" era căsătorit acum cu Deborah Lin, cu care avea o fetiţă, născută anul trecut. „A fost un geniu. Oricine l-a cunoscut ştie asta. A fost unul dintre cei mai mari actori ai momentului.", a spus producătorul serialului, David Chase.

Rolul din „Clanul Soprano" i-a adus lui Gandolfini trei premii Emmy şi un Glob de Aur. Serialul a fost difuzat în Statele Unite timp de 8 ani (1999-2007), reuşind să obţină, în total, de-a lungul anilor, 126 de nominalizări, 21 premii Emmy şi 5 Globuri de Aur. James Gandolfini a jucat şi pe marele ecrane, cele mai importante roluri fiind cele din „Get Shorty" (1995), „The Mexican" (2001), „Zero Dark Thirty" (2012).

Mai multe