Top 9 bombe sexy care au trecut prin patul lui Adrian Mutu!

30 noiembrie 2015 13:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adi Mutu s-a însurat cu Sandra Bachici, dar până să înceapă relaţia cu tânară originară din Banat, atacantul lui FC Pune (India) a bifat o listă lungă de cuceriri.

Mutu a ajuns la 36 de ani să se căsătorească pentru a treia oară. Şi-a unit destinul cu Alexandra Dinu, apoi cu Consuelo, iar acum Sandra e aleasa. Totuşi, între mariaje, fotbalistul a avut multe iubite, multe dintre ele celebre. Vă prezentăm un top al femeilor care au trecut prin patul “Briliantului”.

1. Laura Andreşan. Pe vremea când era în lumina reflectoarelor starleta s-a cuplat cu mai mulţi fotbalişti, Adi fiind unul dintre ei. Vedeta XXX a alcătuit un top al bărbaţilor cu care a avut legături, iar Mutu nu a lipsit din “clasament".

2. Catrinel Menghia. Considerată una dintre cele mai frumoase modele romance, a fost şi ea o “victimă” a lui Mutu. Relaţia lor a fost de scurtă durată, doar trei luni.

3. Diana Munteanu. Prezentatoarea tv a avut mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, printre care şi “Briliantul”. Idila s-a consumat pe vremea când el juca la Chelsea.

4. Kitty Cepraga. A stat alături de atacant opt luni de zile.

5. Bianca Drăguşanu. A fost alături de Mutu un an şi jumătate, relaţia derulându-se în timpul căsătoriei acestuia cu Consuelo.

6. Aida Yespica. Model si prezentatoare tv în Italia, ea e cunoscută ca o devoratoare de fotbalişti. Românul a fost văzut de mai multe ori în compania ei pe vremea când evolua în Serie A.

7. Moran Atias. O frumuseţe din Israel, ea l-a alinat pe român după ce a fost implicat în cazul “Cocaina”. După două luni s-au despărţit.

8. Martina Stella. Cântăreaţa şi actriţa din Italia a fost “combinată” cu atacantul în perioada în care juca la Fiorentina. A fost o relaţie pasageră.

9. Ultima este Sandra Bachici, cea mai recentă cucerire a "Briliantului". Numai timpul va spune dacă lista rămâne deschisă.

Mai multe