Top 9 ținute-șoc ale surorilor Kardashian-Jenner în 2015

17 decembrie 2015 18:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost un an plin pentru clanul Kardashian-Jenner. Kim a devenit mamă pentru a doua oară, iar Kendall și-a consolidat statulul de model de top cu debutul într-un show Victoria’s Secret. Cele cinci surori – Kourtney, Kim, Khloe, Kendall și Kylie – au impresionat anul acesta prin apariții spectaculoase, care au inspirat fashioniste din întreaga lume.

Iată topul celor mai spectaculoase 9 ținute al surorilor Kardashian-Kendall în anul 2015.

1. Kendall Jenner

Clanul Kardashian-Jenner este recunoscut pentru preferința pentru nonculori. Rar le vezi pe cele mai mediatizate surori din lume în ținute colorate. Kendall (20 de ani) a încălcat tradiția cu o rochie de culoarea prunei, o creație Calvin Klein Collection, la gala Fundației care sprijină cercetările în domeniul SIDA. Partea de sus, de inspirație grecească, pune în valoare talia de viespe a modelului.

2. Kim Kardashian

Întotdeauna o adeptă a riscului în materie de modă, Kim (35 de ani), însărcinată în nouă luni, a avut o apariție răpitoare la Gala LACMA.  Dacă mai crede cineva că o femeie nu poate fi sexy în ultima lună de sarcină, ar trebui s-o vadă pe Kim Kardashian în această rochie din dantelă, transparentă, o creație a casei de modă Givenchy.

3. Kourtney Kardashian

Kourtney (36 de ani) a luat prim-planul la Gala Baby2Baby, într-un costum alb din crep, cu pantaloni. Sora lui Kim a optat pentru o pereche de pantofi stiletto, gri-metalic.

4. Kylie Jenner

Rochia mulată, neagră, cu inserții din dantelă, semnată Balmain, purtată de  Kylie (18 ani) la petrecerea de 20 de ani a revistei pentru bărbați CQ, a reușit să fie sexy și elegantă în același timp.

5. Kendall Jenner

Kendall a atras atenția tuturor la premiile ESPY, într-o rochie neagră, tip sirenă, din voal, o creație Alexandre Vauthier Couture.

6. Kim Kardashian

Kim a fost încântătoare la premiile InStyle, într-o rochie albă, cu capă. Graviduța Kim a reușit o apariție demnă de Războiul Stelelor.

7. Kourtney Kardashian

Salopeta din mătase, de culoare oliv, cu un nasture desfăcut, a arătat exact atât cât trebuia din sânii lui Kourtney, veterana clanului.

8. Khloe Kardashian

Khloe (31 de ani), periculos de sexy într-o rochie din catifea, cu decolteu adânc în V, și o crăpătură indiscretă pe piciorul stâng.

9. Kylie Jenner

Cu un corp de sirenă, asemenea surorii sale Kim, Kylie și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă din dantelă, Armani, la petrecerea care a urmat premiilor Grammy, în februarie.

Mai multe