Top 99 femei 2010: Beyonce pe locul 6, iar Megan Fox pe 11. Vezi cine e pe podium!

25 ianuarie 2010 11:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebra revistă on-line AskMen.com a reaizat topul celor mai "bune" vedete ale lui 2010, pe baza voturilor acordate de către cititori. Surprinzător,  divele consacrate ale showbiz-ului mondial nu au ocupat primele poziţii în preferinţele celor 6 milioane de votanţi.

Topul reuneşte femei din mai multe domenii de activitate cuprinzând dive din lumea muzicii, femei de afaceri, protagoniste de stand-up comedy, actriţe de Oscar sau manechine celebre.

Locul 1 - Emmanuelle Chriqui, actriţă canadiană ce a luat parte la mai multe filme celebre, iar în următoarele producţii va juca alături de trei dintre cei mai duri bărbaţi de la Hollywood: Mickey Rourke, Jason Statham şi Alexander Skarsgard.

"Rezultatul votului a fost cel mai frumos pe care l-am primit vreodată, întrucât s-a văzut că nu e suficient să fii o «bunăciune», ci o femeie care să le aibă pe toate", a declarat Emmanuelle.

Locul 2 - Marisa Miller, una dintre faimoasele manechine Victoria's Secret Angels, descoperită de marele fotograf Mario Testino. Înainte de cariera în modeling lucra la o şcoală de surf, din California.

Locul 3 - Kate Beckinsale, actriţă ce a salvat vieţi în Pearl Harbor, a dovedit că vampirii pot fi sexy în Underworld şi i-a "sucit" minţile lui Howard Hughes în Aviatorul.

Locul 4 - Alessandra Ambrosio

Locul 5 - Jessica Alba

Locul 6 - Beyonce

Locul 7 - Penelope CruzLocul 8 - Cheryl Cole

Locul 9 - Eva Mendez

Locul 10 - Miranda Kerr

Locul 11 - Megan Fox

Mai multe