Top fierbinte! De la ruşi vine fata cea mai sexy

27 aprilie 2015 16:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ele sunt cele mai frumoase şi de succes tinere rusoaice şi ucrainene din lume. De la sport la modelling şi până la actorie, Mama Rusie a dat femei capabile să cucerească lumea

Maria Sharapova

Toţi românii au urât-o pe rusoaica ce icnea enervant pe terenul de tenis, atunci când a invins-o pe Simona Halep. Dar iată că am fost răzbunaţi acum şi, la doar câteva zile după ce şi-a sărbătorit cei 28 de ani, Sharapova a fost învinsă neaşteptat în turneul de la Stuttgart de Angelique Kerber. Asta după o perioadă în care Maria a dominat acest turneu, câştigând trofeul trei ani la rând. Născută în Nyagan, Rusia, s-a mutat în America la şapte ani. Pe plan personal, se spune că şi-a găsit jumătatea. După o relaţie cu baschetbalistul sloven Sasha Vujacic, Sharapova formează acum un cuplu cu jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov.

Irina Shayk

Şi ea a devenit celebră datorită unui bărbat: fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, cu care a avut o relaţie din 2010 până anul acesta. Dar iată că nu-i merge deloc rău după despărţire: chiar în acest weekend, la un eveniment de la Casa Albă, cine credeţi că a flirtat intens cu ea? Nimeni altul decât Bradley Cooper. Irina este, la rândul ei, o poveste de succes a Rusiei, fiind născută pe 6 ianuarie 1986 în orăşelul rusesc Yemanzhelinsk, ca fiică a unui miner tătar şi-a unei educatoare de grădiniţă. Iar când tatăl Irinei a murit de pneumonie pe când ea avea doar 14 ani, mama ei, Olga, a fost nevoită să-şi ia două joburi pentru a supravieţui. Cariera Irinei în modelling s-a lansat în 2004, când a câştigat Miss Chelyabinsk, azi fiind unul dintre îngerii Victoria’s Secret.

Vezi pe www.okmagazine.ro un top al celor mai sexy rusoiace și ucrainene!

Mai multe