Tori Spelling şi-a asortat fata la coafura câinelui

4 august 2014 23:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lipsa de ocupaţie îi dă idei năstruşnice! Tori Spelling, cunoscută pentru rolul Donnei din serialul ”Beverly Hills 90210”, şi-a asortat fiica la căţel. Actriţa a vopsit în roz blana câinelui şi părul fetei.

Tori Spelling (41 de ani) a fost surprinsă recent pe plaja din Malibu în compania micuţei Stella, în vârstă de 6 ani, şi a căţelului familiei. Toată lumea se uita uimită la blana rozalie a patrupedului, dar mai ales la pletele liliachii ale bietei fetiţe.

Atât micuţa, cât şi căţelul trebuie să se supună fără crâcnire fiţelor lui Tori. Pe plajă, actriţa s-a arătat foarte mândră de ideile “moderniste” pe care le-a avut. Nu părea să-i pese că atât blăniţa, cât şi părul fetiţei pot să aibă de suferit de pe urma vopselei. Fiica faimosului producător de filme de la Hollywood, Aaron Spelling, Tori nu mai e distribuită în filme de la moartea tatălui său, în 2006. Cât trăia acesta, o impusese şi în alte filme în afară de serialul care a consacrat-o, cum ar fi ”Salvaţi de clopoţel”, ”TJ Hooker”, ”Hotel”, ”Fantasy”, ”Island” sau ”Vega$”. Tatăl nu i-a lăsat decât 800.000 de dolari, din imensa lui avere de 500 milioane de dolari. Tori a făcut repede praf moştenirea şi acum are mari probleme financiare. Nici în familie nu are parte de linişte. Soţul său, Dean McDermott (47 de ani), e dependent de sex şi a înşelat-o la greu. În afară de Stella, ei mai au trei copii: Liam (7 ani), Hattie (3 ani) şi Finn (2 ani).

Mai multe