Toți ochii pe sânii de la Cannes! Vedetele s-au întrecut în rochii sexy

9 mai 2018 13:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Cate Blanchett a deschis Festivalul de Film de la Cannes marți seara, 8 mai. Înainte de gala de la Teatrul Lumière și de proiecția primului film din competiție, covorul roșu a fost scena uneia dintre cele mai sexy defilări din istoria competiției.

Așa cum ne-a obișnuit cel mai important festival de film european, actrițele nu și-au expus nurii direct, ci prin danteluri fine, decolteuri adânci și corsete provocatoare.

Actrița mexicană Patricia Contreras a avut parte de un mic accident vestimentar, peste care a trecut cu grație, sub privirile nemiloase ale fotoreporterilor. Patricia a ales o rochie lila fără bretele, iar coresetul i-a jucat feste chiar când poza pe covorul roșu și a alunecat, lăsând la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Actrița a făcut o figură surprinsă, și-a ridicat ostentativ coresetul și a pășit mai departe.

Chantel Jeffries nu prea a lăsat loc imaginației cu rochia ei gri-metalic. Cu sânii și buricul ostentativ puși în evidență, fotomodelul despre care s-a spus la un moment dat că are o relație cu Justin Bieber i-a făcut pe fotoreproterii acreditați la festival să consume multe cadre pentru apariția ei.

Elegantă și fermecătoare, Shy’m și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes pentru proiecția filmului ”Todos Lo Saben / Everybody Knows”, al iranianului Asghar Farhadi, într-o rochie cu body negru din dantelă, fără sutien.

Festivalul de Film de la Cannes a debutat cu o gală care a avut loc la Teatrul Lumière, cu proiecţia unui fragment din „Pierrot le fou”, de Jean-Luc Godard, film care a inspirat şi afişul acestei ediţii.

Maestrul de ceremonii a fost actorul Edouard Baer, acompaniat la pian de Gérard Daguerre.

Martin Scorsese şi Cate Blanchett au anunţat deschiderea oficială a celei de-a 71-a ediţii a festivalului. Primul film din competiţie, „Todos Lo Saben/ Everybody Knows” al iranianului Asghar Farhadi, a fost proiectat în cadrul ceremoniei de deschidere, în prezenţa regizorului şi a actorilor Penélope Cruz, Javier Bardem şi  Ricardo Darín.

Mai multe