Totul despre Sharon Stone, diva care se întrece cu timpul

30 octombrie 2015 12:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În august, îndrăznea ce multe alte femei de vârsta ei n-ar cuteza nici măcar să-și imagineze. Să pozeze nud, complet nud, pe o copertă lucioasă, afișând în cadre neverosimil de sexy cât de seducătoare poate fi vârsta de… 57 de ani!

Un farmec și un sex-appeal care au urmărit-o pe actrița nominalizată la un premiu Oscar în 1995, pentru rolul lui Ginger McKenna din „Casino“, încă de când a părăsit, la 19 ani, Pennsylvania natală pentru a trăi visul american la New York. O frumusețe fără vârstă, la fel de sigură pe sexualitatea ei și azi, așa cum a fost și-n 1980, în filmul ei de debut pentru care n-a rostit nicio replică, „Stardust Memories“, sau în mega aclamata producție „Basic Instinct“ (1992).

Am putea merge până acolo și spune că ședința foto nud pentru „Harper’s Bazaar“ a fost chiar mai îndrăzneață decât celebra apariție a actriței din „Playboy“, în anul 1990. Acum 25 de ani, era vorba despre o încercare de a-și dinamiza cariera. Mulți o sfătuiau, pe atunci, să fie mai sexy, iar după ce Sharon s-a dezbrăcat de hainele ei lălâi și și-a expus nurii tuturor, regizorul Paul Verhoeven îi oferea rolul care a făcut-o faimoasă. Cel al criminalei bisexuale Catherine Trammel.

Citește pe www.okmagazine continuarea acestui material despre viața celebrei Sharon Stone!

Mai multe