Toure are amantă cântăreaţă

29 aprilie 2018 15:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Yaya Toure a fost de patru ori cel mai bun fotbalist african al anului şi are în palmares două titluri cu Barcelona şi două cu Manchester City. Guardiola l-a tras însă de doi ani pe linie moartă şi atât de viaţa profesională, cât şi de cea personală a mijlocaşului s-a ales praful.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani nu a prins suficiente meciuri în acest sezon de Premier League, iar conform regulamentului nu a primit medalia de campion. O cauză sau un efect al vieţii amoroase la fel de dezorganizate. Yaya e căsătorit din 2004 cu Gineba şi cei doi au împreună trei copii. Deşi încă locuiesc împreună, Toure a cam început să lipsească suspect de acasă şi soţia lui a bănuit că are pe alta. Nu se aştepta însă să primească o confirmare atât de dură.

Ieri, solista  R'n'B, Tanika Bailey, a postat un selfie pe Instagram cu ea şi Yaya giugiulindu-se în pat în ceea ce părea preludiul unei partide de sex. Pe faţă, fără ruşine şi parcă un mesaj pentru Gineba că totul s-a încheiat. Urât mod de a consfinţi o despărţire, dar surse apropiate cuplului spun că fotbalistul e îndrăgostit lulea de bomba sexy în vârstă de 28 de ani şi ruptura căsniciei lui e iremediabilă. Să vedem cât va ţine Tanika la Yaya, solista care a făcut furori cu clipurile „Sweetest Thing” , „F**CKBOY” şi „Murdah Loves” fiind recunoscută drept o devoratoare de bărbaţi celebri şi cu bani.

La vară se va muta din Anglia

O problemă în proaspăta relaţie extraconjugală a lui Yaya Toure poate apărea din start pentru că fotbalistul e pe cale să părăsească Premier League. La finalul campionatului acesta îşi va rezilia contractul cu Manchester City, unde a frecat banca în ultima vreme, şi va mai încerca o ultimă aventură ca profesionist. Inter Milano e nua dintre echipele care şi-au manifestat interesul pentru Toure, dar acesta mai are oferte şi din China sau ţările arabe.

Mai multe