Tragedie! Fiul lui Nick Cave, mort la 15 ani

15 iulie 2015 17:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru hit-ul “Where The Wild Roses Grow”, pe care l-a cântat împreună cu celebra Kylie Minogue (47 de ani), cântăreţul Nick Cave (57 de ani) e în stare de şoc. Fiul său, Arthur, a murit marţi, 14 iulie, la vârsta de numai 15 ani. Adolescentul a căzut de pe o faleză, de la înălţimea de 18 metri, în zona Ovingdean Gap din Brighton.

Arthur Cave, despre care tatăl lui, Nick Cave, spune că era un toboșar pasionat, a murit într-un accident tragic. Adolescentul ar fi căzut de pe o stâncă în zona Ovingdean Gap, Brighton, Regatul Unit, informează dailymail.co.uk.

„Fiul nostru Arthur a murit marți (14 iulie, n.r.) seară. Era băiatul nostru frumos și iubitor”, au declarat Nick Cave și mama băiatului, Susie.

Persoanele aflate la fața locului i-ar fi acordat primul ajutor adolescentului, însă acesta a decedat la spital din cauza rănilor grave suferite în urma căzăturii,potrivit nme.com.

Nick Cave dorește ca în aceste momente grele să beneficieze de intimitate: „Cerem (Nick Cave și Susie, n.r.) ca în aceste momente de doliu să primim intimitatea de care familia noastră are nevoie”, a adăugat Nick Cave. 

Mai multe