Transfăgărăşanul, închis pentru Nicolas Cage

30 octombrie 2010 15:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deşi trebuia să se întâmple de la 1 noiembrie, drumul naţional 7C s-a închis cu două zile mai devreme. Motivul: filmările la o nouă producţie hollywoodiană ce îl are ca protagonist pe nimeni altul decât celebrul Nicolas Cage.

Actorul va filma pe Transfăgărăşan scene din ultimul său film, Ghost Rider II, motiv pentru care, de ieri şi până pe 11 noiembrie, între orele 09.00 şi 16.00, traficul pe şosea va fi oprit pe anumite tronsoane, între kilometrul 56 (hidrocentrală), şi km 62 (Barajul Vidraru).

Ieri sosiseră deja camioane cu recuzita necesară, iar zeci de angajaţi au început să amenajeze decoruri spectaculoase, cu tot arsenalul de efecte speciale vizuale şi pirotehnice.

Cage va da viaţă personajului Johnny Blaze, actorul american avându-i alături, în film, pe Violante Placido şi pe Ciaran Hinds. Măsurile de restricţie sunt impuse de poliţiştii de la Brigada Rutieră pentru filmările organizate de Castel Film. Oficial, Transfăgărăşanul se închide la 1 noiembrie şi se redeschide pe 30 iunie, anul viitor.

A ajuns săptămâna trecută la Bucureşti

Nicolas Cage a ajuns în România la sfârşitul săptămânii trecute, împreună cu soţia şi cu băieţelul lui. S-au cazat la Hotelul Hilton, iar sâmbătă s-au plimbat prin oraş, îmbrăcaţi lejer, au vizitat un muzeu şi au mâncat la restaurant.

Ieri seară a participat la Balul de Halloween organizat la Palatul Parlamentului, iar de luni va pleca la Sibiu, pentru a începe filmările la Ghost Rider 2.

Mai multe