Travolta, taxat cu 2.000.000 $ că a pipăit penisul unui maseur

8 mai 2012 14:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

John Travolta, 58 de ani, a fost dat în judecată de un maseur, care susţine că starul american l-a agresat sexual în timpul unei şedinţe de masaj.

Maseurul solicită daune în valoare de 2 milioane de dolari (6,8 milioane de lei) pentru violul care a avut loc în ianuarie, într-o cameră din Beverly Hills Hotel.

Acesta susţine că John Travolta l-a mângâiat pe un picior, i-a atins organele genitale şi a încercat să facă sex cu el, într-o cabană privată de pe proprietatea exclusivistului hotel din Beverly Hills, pe 16 ianuarie.

Şedinţa de masaj a fost organizată prin intermediul unei persoane anonime, care, în urma unui apel telefonic, s-a întâlnit cu maseurul într-un loc stabilit, de unde l-a condus la hotel, unde urma să fie plătit cu 200 de dolari pe oră.

Purtătorul de cuvânt al actorului a respins aceste afirmaţii, pe care le-a descris ca fiind "o minciună fără fundament".

Kristie Alley vrea să-l împace pe Travolta cu soţia

Kristie Alley, 60 de ani, fosta parteneră a lui Travolta din filmul "Uite cine vorbeşte", face tot ce-i stă în putere să îl împace pe actor cu soţia sa Kelly Preston. Aceasta din urmă l-a ameninţat pe Travolta cu divorţul, după ce a aflat că soţul ei este bisexual.

Mai multe