Tricolori, Victoria vă aşteaptă la Mondialul din 2018!

20 ianuarie 2016 15:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Peste doi ani şi jumătate, în Rusia, va avea loc Campionatul Mondial de fotbal, iar naţionala României are un motiv în plus să fie prezentă printre cele mai valoroase 32 de echipe ale lumii.

Astfel, una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, Victoria Lopyreva (32 de ani) a fost numită ambasador al competiţiei care se va desfăşura în vara anului 2018.

Blondă cu ochii verzi şi cu picioare interminabile, Victoria a câştigat în 2003 titlul de Miss Rusia. “A fost o experienţă de neuitat. În cinci minute am primit sute de mesaje de felicitare”, şi-a amintit frumoasa rusoaică.

Apoi, în paralel cu prezentările de modă şi cu desele apariţii în reviste, ea a început o carieră în televiziune, dar şi ca actriţă. De asemenea, a fost protagonista a numeroase acţiuni caritabile în întreaga lume.

Viztoria a avut prima legătură cu fotbalul în 2007, atunci când a avut ocazia să fie coprezentatoare la un show de televiziune, “Football Night”. Ulterior, fotbalul avea să-i aducă şi jumătatea, Victoria fiind căsătorită cu Fedor Smolov (25 de ani), jucător la FC Krasnodar şi component al naţionalei Rusiei.

Cum până la Mondialul din 2018 n-a mai rămas mult timp, organizatorii au ales-o pe Victoria Lopyreva printre personalităţile care vor promova turneul final din Rusia. Pentru a juca la Mondiale după o pauză de 20 de ani, naţionala României va trebui să treacă de o grupă dificilă, cu Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

Mai multe