Trupa Coldplay a lansat piesa Higher Power pe Stația Spațială. Britanicii au fost ajutați de astronautul Thomas Pesquet

7 mai 2021 21:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Trupa Coldplay este autoarea unei premiere! Băieții au reușit performanța de a lansa o piesă de pe Stația Soațială Internațională, cu ajutorul astronautului Thomas Pesquet.

Piesa "Higher Power" s-a auzit prima dată din spațiu! Grupul rock a folosit un streaming live care le-a asigurat conexiunea cu ISS. Britanicii au discutat cu astronautul francez Thomas Pesquet, de la Agenţia Spaţială Europeană (ESA), aflat la bordul laboratorului orbital, despre viaţa petrecută în spaţiu.

Aceștia i-au trimis astronautului videoclipul piesei “Higher Power”, iar acesta a difuzat înregistrarea la bordul ISS."Cântecul vorbeşte despre cum să găsim astronautul din fiecare, acea persoană capabilă să facă lucruri extraordinare", a explicat solistul Chris Martin în timpul convorbirii virtuale.

"În această perioadă nu putem să cântăm pentru nimeni de pe Terra, aşa că ne-am gândit că am putea să cântăm doar pentru tine. E ca un fel de concert pentru un singur om", a declarat Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în timpul discuţiei online cu Thomas Pesquet.

Mai multe