Tyra Banks, complet nemachiată, cu batic și trening! Fostul topmodel e de nerecunoscut!

21 septembrie 2020 8:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu mai e ce a fost odinioară! Fostul supermodel Tyra Banks a ajuns de nerecunoscut. Uite cum a fost surprinsă într-o parcare din Los Angeles.

Cu kilograme în plus, cu batic, cu mască și îmbrăcată într-un trening lipsit de eleganţă. Tyra Banks se afla împreună cu iubitul său, Louis Bélanger-Martin, cu care mergea să ia masa la un local.

Cu o săptămână înainte, vedeta a fost pozată îmbrăcată elegant pentru show-ul de televiziune Dancing With The Stars (Dansând cu stelele-n.r,). Însă chiar şi în ţinută de scenă nu mai e ce a fost.

În anii 1990 era unul dintre cel mai bine plătite supermodele din lume. Însă în prezent s-a îngrăşat prea rău. Mănâncă după pofta inimii şi nu se mai reţine de la nimic. Compensează pentru anii când era manechin de top şi trebuia să se abţină de la alimentele preferate pentru siluetă. În afara carierei de model, Tyra a jucat câteva roluri în filme şi a prezentat şi emisiuni TV, cum ar fi America's Next Top Model şi America's Got Talent. A fost măritată cu fotograful norvegian Erik Asla între 2013-2017, are un fiu de 4 ani şi o avere 90 de milioane de dolari.

Mai multe