Tyra Banks dansează din fund ca o nebună pe muzica lui Mariah Carey

10 decembrie 2015 11:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tyra Banks (42 de ani) a rămas una dintre cele mai dorite femei din lume. Fostul „îngeraș” de la Victoria’s Secret a demonstrat că încă poate să incite imaginația bărbaților, cu un dans lasciv pe melodia „Obsessed”, cântată de Mariah Carey. Focoasa mulatră s-a lăsat filmată în ipostaze incendiare, în timpul unei ședințe foto. Chiar dacă a fost manechin, Tyra a devenit celebră pentru formele ei voluptoase, care au diferențiat-o de modelele extrem de slabe din industrie.

Tyra Banks a vrut să demonstreze cât de talentată este la dans. Fostul model și-a pus o rochiță haioasă și a început să-și demonstreze talentele, pe melodia „Obsessed” a lui Mariah Carey. Mulatra a dansat din fund în stilul „twerking”, lansat de controversata Miley Cyrus, dans ce a devenit viral în ultimii ani. În filmuleț, Tyra își demonstrează calitățile vocale, fredonând versurile celebrei melodii, potrivit Playboy.

Tyra Banks e mai sexy ca niciodată și pare că a găsit secretul tinereții. Focoasa mulatră a împlinit 42 de ani în urmă cu doar câteva zile, dar pentru ea vârsta e doar un număr. 

Mai multe