Uite ce fată sexy a umplut de sânge stelistul Tudorie!

19 octombrie 2015 17:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Alexandru Tudorie, 19 ani, a jucat trei minute duminică seara în egalul Stelei de la Ploieşti, dar n-a reuşit să lovească decisiv buturile lui Pecanha. A lovit însă altceva: faţa fostei iubite.

Mirel Rădoi nu-i ţine pe fotbalişti în cantonament după meciuri, pentru a se reface fizic şi psihic, ci le dă drumul acasă. Teoretic, pentru că nu toţi merg să rupă perna, ba dimpotrivă, virează spre vreun pub sau club de noapte. E cazul tânărului atacant al Stelei, care a ales să petreacă în Centrul Vechi, împreună cu iubita sa, punctul smuls cu Petrolul.

Din păcate, Tudorie s-a întâlnit din întâmplare şi cu fosta lui prietenă, Ioana Danielescu, de care s-a despărţit cu trei luni în urmă în condiţii nu tocmai amiabile. Cei doi au început să se jignească reciproc, iar Tudorie n-a rezistat şi a luat-o pe aceasta la palme în văzul lumii. Ioana a făcut duminică (18 octombrie) plângere la Secţia 10 de Poliţie pentru lovire şi alte agresiuni, iar puştiul Stelei urmează să fie anchetat şi cel mai probabil pedepsit.

Alexandru Tudorie a negat faptul că şi-ar fi agresat fosta iubită. Detalii aici: Stelistul Tudorie: "Le-am lăsat să se bată şi am plecat"

Mai multe