Uite ce hidroavion i-a luat Brad Pitt Angelinei Jolie de ziua ei!

1 iunie 2015 0:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un cadou cu totul ieşit din comun! Brad Pitt a “spart” jumătate de milion de dolari ca să-i ia soţiei hidroavion de ziua ei. Încântată de darul acestuia, Angelina Jolie s-a decis să ia lecţii de zbor.

Actriţa Angelina Jolie împlineşte joi, 4 iunie, vârsta de 40 de ani. Soţul său, actorul Brad Pitt (51 de ani), i-a făcut deja un cadou care e mai mult pe gustul său, un hidroavion vintage (n.r. - vintage înseamnă de producţie veche).

Însă diva s-a arătat foarte încântată de darul primit. Brad a plătit 500.000 de dolari (circa 2 milioane de lei) pe cadoul extravagant, dar la averea lor comună de 385 de milioane de dolari nu a fost nici o problemă achiziţionarea acestuia. Actorul a cumpărat hidroavionul de la un delear din Europa şi a hotărât, împreună cu Angelina, să-l ducă la Castelul Miraval pe care îl au în Franţa.

Brad a aranjat ca ea să înceapă cât mai repede lecţiile pentru a-l pilota, ca să se bucure deplin de darul primit. Actriţa e foarte fericită că va putea conduce hidroavionul. Brad Pitt are o fascinaţie pentru aparatele de zbor. În urmă cu 3 ani, de ziua lui, el şi-a făcut singur cadou un celebru avion de vânătoare din cel de-al Doilea Război Mondial, modelul britanic Spitfire, complet funcţional. Starul a dat pe această “bijuterie”  nu mai puţin de 3 milioane de dolari (circa 12 milioane de lei).

Sunt căsătoriţi din august 2014

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit anul trecut, în luna august, şi au 6 copii, trei adoptaţi, Maddox (13 ani), Pax (11 ani) şi Zahara (10 ani), şi 3 biologici: Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani). Cei doi actori s-au cuplat în 2005, când au jucat împreună în filmul “Domnul şi doamna Smith”. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston între 2000-2005. Angelina Jolie a mai fost căsătorită de două ori, cu Jonny Lee Miller (între 1996-1999) şi Billy Bob Thornton (între 2000-2003).

Mai multe