Uite ce iubită sexy şi-a «tras» DiCaprio!

29 mai 2013 14:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Înnebunit după fotomodele! Leonardo DiCaprio s-a cuplat din nou cu un fotomodel de la Victoria’s Secret. De astă dată, a cucerit-o pe frumoasa Toni Garrn, deşi e cu 18 ani mai tânără ca el.

Leonardo DiCaprio (38 de ani) a fost văzut recent, la Nisa, în sudul Franţei, împreună cu Toni Garrn (20 de ani). Au fost apoi împreună la Monte Carlo, unde au urmărit Formula One Grand Prix. S-au îmbarcat ulterior pe un iaht împreună cu alţi prieteni ai starului. O sursă din apropierea cuplului spune că se remarcă limpede "chimia dintre ei" şi că le place să se distreze împreună.

DiCaprio a mai avut legături cu numeroase fotomodele de top, cum ar fi: Naomi Campbell (43 de ani), Eva Herzigova (40 de ani), Gisele Bundchen (32 de ani), Bar Refaeli (27 de ani), Erin Heatherton (24 de ani). A avut şi ghinion, recent, când a fost respins de fotomodelul Cara Delevingne (19 ani).

Actorul a fost şi cu Mădălina Ghenea

Leonardo DiCaprio a pus ochii şi pe frumoasa româncă Mădălina Ghenea (24 de ani). În octombrie 2011, ei au fost văzuţi împreună, foarte apropiaţi. Relaţia nu a durat mult, Mădălina fiind cucerită apoi de actorul Gerard Butler (43 de ani). DiCaprio i-a reproşat lui Butler că i-a "furat" iubita.

Mai multe