Uite ce tatuaj mare are pe spate Ben Affleck!

19 martie 2018 11:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În urmă cu doi ani, când a fost surprins prima oară cu ditamai tatuajul pe spate, actorul Ben Affleck, de 45 de ani, a susţinut că e fals. Că şi l-a făcut numai pentru un film.

Iată că recent, starul a fost surprins tot cu spatele acoperit de Pasărea Phoenix. Imensul  tatuaj nu îi este pe plac soţiei sale, Jennifer Garner (45 de ani), pe care o imploră să-l ierte. Starul a spus prietenilor că nu poate trăi fără aceasta.

După ce a încercat o relaţie cu Lindsay Shookus, de 37 de ani, Ben a revenit la Jennifer şi îşi petrece din nou nopţile împreună cu ea. Actriţa pare că ar vrea să-l ierte, deşi o enervează la culme tatuajul lui de pe spate. Cât timp actorul din “Batman v Superman” a fost internat la dezalcoolizare, nu demult, ea l-a vizitat zilnic. Căsnicia lor s-a stricat în 2015 când Affleck a înşelat-o pe Garner cu bona copiilor Christine Ouzounian (30 de ani). Garner a revenit la sentimente mai bune, de dragul copiilor lor, Violet, de 12 ani, Seraphina, de 9 ani şi Samuel, de 6 ani. Întrebată de jurnalişti ce părere are de tatuajul fostului ei iubit, Ben Affleck, Jennifer Lopez (48 de ani) a spus şi ea că “arată îngrozitor”. Ben şi Lopez au avut o relaţie împreună din 2002 până în 2004.

Mai multe