Uite cum a ajuns Milla Jovovich!

28 noiembrie 2015 21:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E de nerecunoscut! Milla Jovovich arată ca o bătrână de 85 de ani în rolul Alice din filmul “Resident Evil: The Final Chapter”. Actriţa, de 39 de ani, a pus o poză şocantă cu ea ca o bătrânică.

E plină de riduri adânci şi pete de bătrâneţe! Aşa arată Milla Jovovich în ultimul ei film, în care o întruchipează pe “bătrâna Alice”. Nu mai seamănă deloc cu frumoasa actriţă pe care o ştim. Machiajul i-a devastat chipul atrăgător.

A suportat trei ore de chin

Vedeta a trebuit să reziste timp de 3 ore pe scaunul pe care a pus-o make up artistul ca să o transforme într-o babă de nerecunoscut. Specialistul în machiaj i-a “săpat” riduri cu substanţe speciale şi i-a pictat pete brune de bătrâneţe. I-a modelat faţa cu adâncituri şi modificări în jurul ochilor specifice persoanelor în vârstă. Vedeta a fost şocată când s-a privit în oglindă. Chiar dacă a văzut că arăta îngrozitor de urâtă, ea a avut tăria de a se fotografia singură şi să dea publicităţii poza pe Internet. Milla nu s-a plâns de faptul că a trebuit să suporte ore în şir transformările de la machiaj. Nu se teme nici de faptul că ridurile şi petele care i s-au făcut ar putea să-i dăuneze cu adevărat tenului. Mai mult decât atât, actriţa, care turnează pentru filmul “Resident Evil: The Final Chapter” la Cape Town, Africa de Sud, a fost foarte amuzată de noul ei chip înspăimântător. Filmul este scris şi regizat de soţul ei, Paul W.S. Anderson, şi va avea premiera în ianuarie 2017. Milla şi Paul s-au căsătorit în 2009 şi au două fete, Ever Gabo, de 8 ani, şi Dashiel Edan, de 7 luni.

Mai multe