Uite cum arată acum „Dennis, pericol public”! Nu l-ai recunoaşte pe stradă dacă l-ai întâlni!

21 noiembrie 2017 12:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost considerat un copil genial al Hollywood-ului! În 1993, ne-a cucerit inimile cu rolul din „Dennis, pericol public” („Dennis The Menace”) când a fost ales la o preselecţie la care au participat... 20.000 de copii. În film, Mason Gamble îi face zile fripte vecinului său morocănos interpretate de regretatul Walter Matthau (1920-2000).

Mason Wilson Gamble s-a născut la 16 ianuarie 1986. La doar 7 anişori a făcut rolul vieţii lui în filmul „Dennis, pericol public” (1993) alături de legendarul Walter Matthau. A mai jucat apoi în 1998 în filmul „Rushmore” şi a interpretat rolul unui băiat dislexic în filmul „Anya’s Bell”. Însă odată cu timpul, farmecul său a început să pălească. A avut timp să se ocupe de şcoală şi în 2004 a absolvit liceul Oak Park and River Forest, din Chicago, Illinois. Mason este fiul lui Sally şi al lui Tim Gamble, care este şi el actor.

În 2008, Mason a absolvit facultatea UCLA şi le-a povestit prietenilor că după rolul interpretat în 2006 într-uin episod din „CSI: Miami” se gândeşte serios să se pensioneze. În prezent, la 31 de ani trăieşte din amintirea comediei din filmul pentru copii şi a momentului de glorie de la o vârstă extrem de fragedă. Puţini ştiu că, în „Dennis, pericol public”, Mason joacă alături de sora lui Casey Gamble, care însă nu a mai prins nici un alt rol după 1993.

Mai multe