Uite cum se întreţine Michael Douglas!

27 iulie 2015 23:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

N-ai zice că are 70 de ani şi că a învins cancerul. Actorul american Michael Douglas este mai plin de viaţă ca oricând. Recent, starul şi-a dus soţia într-o vacanţă în Sardinia, Italia.

Michael Douglas se află într-o formă de zile mari. A demonstrat-o, zilele trecute, în Sardinia, unde şi-a dus familia într-o vacanţă cu iahtul în largul coastelor italiene. Împăcarea cu frumoasa Catherine Zeta-Jones (45 de ani) se pare că-i prieşte de minune starului, binecunoscut din filmele „Instinct primar” şi „Atracţie fatală”.

Are o avere de 300 milioane de dolari

Considerat unul dintre bărbaţii fatali de la Hollywood, în faţa căruia nici o femeie nu rezistă, Douglas se menţine încă foarte bine şi nu-şi arată deloc vârsta. Secretul lui? Gimnastică în fiecare dimineaţă şi o companie agreabilă la plajă. Iar paparazzi i-au dezvăluit toate trucurile prin care acesta se întreţine, chiar dacă se află pe mare, departe de ochii curioşi ai admiratoarelor. 

Cu o avere de 300 de milioane de dolari, Michael Douglas este căsătorit cu actriţa Catherine Zeta-Jones din anul 2000 cu care are un băiat şi o fată, Dylan (14 ani) şi Carys (12 ani). Starul  mai are un fiu, Cameron (37 de ani), din căsnicia cu Diandra Luker, cu care a fost căsătorit între 1977 şi 2000.

Mai multe