Uma Thurman, de la adolescenta stângace la zeița frumuseții!

24 octombrie 2016 13:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De la adolescenta stângace și introvertită la muza regizorului Quentin Tarantino, sex simbolul anilor ’90 a avut de învățat lecția încrederii în sine. Cu două mariaje eșuate la activ, trei copii și cine știe câte cereri în căsătorie, actrița face dovada unui farmec irezistibil, dublat de o modestie și-o discreție atât de atipice la Hollywood.

Diva anilor ’90 și muza regizorului Quentin Tarantino a muncit cu vârf și îndesat în 2016, semnând condica pe platoul de filmare a două pelicule, The Bay of Silence și The Birts Are Co­ming, care se află, în momentul de față, în pre-producție. Dar unde e succesul de altădată, când Uma zdrobea inimile bărbaților și rupea picioarele netrebnicilor în secvențe memorabile din block­bustere precum Pulp Fiction sau Kill Bill? În viitorul nu foarte îndepărtat, ar spune optimiștii care cred în revenirea spectaculoasă a sex simbolului de altădată. Vorba ei: „De-abia împlinești 18 ani și deja toată lumea te bate la cap să faci rost de-o ditamai cariera până la 20. Faci 24 de ani și apoi ți se spune că n-ai cum să reziști în showbiz până la 30. Acum nu mă pot abține și spun și eu: ‹Dacă tot considerați că sunt moartă și îngropată la Hollywood, de ce mai scrieți atunci despre mine?!›“

„Actoria mi-a permis să mă integrez într-un grup de oameni care nici ei nu se puteau integra nicăieri“, ne explică Uma. „Trebuie să înțelegeți că cei care cresc foarte mult, adică copiii înalți, trec printr-o fază foarte ciudată. Iar eu am ieșit din acea fază abia la 35 de ani.“ Surprinzător cum una din calitățile ei fizice – înălțimea de 1,83m – i-a fost povară în adolescență, nu-i așa? Și nu numai înălțimea. Fizionomia întreagă. Nasul proeminent, picioarele prea mari (poartă 42 la încălțări) îi știrbeau pe zi ce trecea încrederea în sine. „Mi-am petrecut primii 14 ani din viață convinsă că arătam respingător. Adolescența e dureroasă pentru toți, știu, dar a mea a fost de-a dreptul ciudată“, spune Thurman cu sinceritate.

Citește mai multe despre transformarea frumoasei și delicatei actrițe pe okmagazine.ro!

Mai multe