Uma Thurman îl acuză pe Harvey Weinstein că a agresat-o sexual

4 februarie 2018 13:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bombă la Hollywood! Uma Thurman (47 de ani) a făcut o dezvăluire şocantă într-un interviu publicat sâmbătă în The New York Times. Actriţa spune că a fost agresată de Harvey Weinstein, protagonistul celui mai mare scandal sexual din Cetatea Filmului.

Faptele s-au derulat după lansarea filmului "Pulp Fiction" în 1994, în care Uma joacă alături de John Travolta.

Actriţa spune că Weinstein a invitat-o în camera sa de hotel din Londra, apoi într-o saună. "M-a împins şi a încercat să se arunce pe mine şi să se dezbrace. A făcut multe lucruri dezagreabile", a povestit ea în interviu, potrivit The Guardian.

Uma mai spune că s-a întors la hotel cu un priten pentru a-l înfruntat pe Harvey şi l-a avertizat: "Dacă faci ce mi-ai făcut mie altora, îţi vei ruina cariera, reputaţia şi îţi vei pierde familia, îţi garantez".

Harvey Weistein se află la terapie în Arizona

Uma Thurman a mărturisit şi că i-a povestit despre agresiune lui Quentin Tarantino."Oh, bietul Harvey, încearcă să aibă fete prea bune pentru el" ar fi spus acesta.

De Ziua Recunoştinţei, actriţa a publicat un mesaj pe Instagram: "O Zi a Recunoştinţei fericită tuturor! (cu excepţia ta, Harvey, şi a conspiratorilor tăi nemernici - mă bucur că lucrurile merg încet - nu meriţi un glonţ)”.

Harvey Weinstein este acuzat de cel puțin 30 de actrițe de la Hollywwod de hărțuire sexuală și de alte trei de viol. În urma scandalului iscat, acesta a fost concediat din compania la care era cofondator.

Mai multe