Un actor celebru a fost condamnat la închisoare VIDEO

18 august 2015 12:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Starul de la Hollywood a recunoscut în fața judecătorilor că a agresat fizic o femeie care lucra ca producător de film. Incidentul a avut loc la data de 25 ianuarie.

Actorul american Emile Hirsch (30 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul său din lungmetrajul „În sălbăticie”,  a fost condamnat la 15 zile de închisoare și la muncă în folosul comunității. Însă, starul riscă o pedeapsă și mai mare cu circumstanțe agravante, în urma acelui incident petrecut în iarnă.

Pe 25 ianuarie, actorul a agresat-o pe Daniele Bernfeld. I-a imobilizat gâtul și capul femeii. Ea și Emile Hirsch se aflau în clubul de noapte Tao, din orașul american Utah, în timpul Festivalului Sundance, potrivit Buzzfeed. Daniele le-a spus polițiștilor că a leșinat după ce actorul a strâns-o de gât.

Emile Hirsch și-a cerut scuze public față de producătoarea de film pe care a agresat-o, deși nu a fost prezent atunci când judecătorii i-au stabilit sentința. Actorul trebuie să plătească o amendă de 5.000 de dolari părții vătămate și să facă 50 de ore de muncă în folosul comunității.

Filmul care l-a făcut faimos pe Emile Hirsch

Mai multe