Un avion în care se afla Morgan Freeman a aterizat forțat

6 decembrie 2015 14:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul actor Morgan Freeman (78 de ani) se afla în drum spre Texas, Statele Unite ale Americii, când avionul cu care călătorea a fost nevoit să aterizeze de urgență în aeroportul din Mississippi. La destinație, artistul urma să filmeze o secvență din seria „Povestea lui Dumnezeu”.

Din nefericire, aeroplanul a întâmpinat dificultăți tehnice și nu l-a putut transporta pe faimosul pasager acolo unde trebuia să ajungă. Pilotul Jimmy Hobson a decis că zborul nu poate continua și a aterizat avionul de urgență, dar în siguranță.

Morgan Freeman nu a fost afectat fizic de acest incident. „Câteodată, lucrurile nu merg așa cum am plănuit și un cauciuc a explodat la decolare, ceea ce a dus la alte probleme. Dar mulțumită pilotului meu excelent, Jimmy Hobson, am aterizat în siguranță, fără nici o zgârietură. Nu pot spune același lucru despre avionul meu. Apreciez grija și rugăciunile voastre pentru siguranță”, a declarat marele actor, citat de people.com.

Avionul lui decolase din Clarksdale și îi transporta pe Morgan freeman și pe pilot. Un prieten al actorului a confirmat informația potrivit căreia avionul a făcut o aterizare forțată de urgență pe aeroportul Tunica, sâmbătă (5 decembrie), la scurt timp înainte de apusul soarelui.

Mai multe