Un cunoscut actor de la Hollywood a murit la 34 de ani

24 februarie 2015 13:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru rolul din serialul "American Horror Story: Freak Show", actorul Ben Woolf a murit luni, la Los Angeles, în urma complicaţiilor cauzate de un accident de circulaţie în care a fost implicat pe 19 februarie, când a traversat strada neregulamentar şi a fost lovit la nivelul craniului.

Potrivit publicației Mirror, actorul american, care suferea de nanism pituitar, a fost accidentat, joi, 19 februarie, de o maşină, în zona craniului, în timp ce traversa neregulamentar strada. Şoferul, care l-a lovit pe actor cu una dintre oglinzile laterale ale automobilului său, nu a fost arestat şi nici nu a fost amendat, scrie Mediafax.

După accident, Ben Woolf, în vârstă de 34 de ani, a fost sedat şi internat la Cedars-Sinai Medical Center, iar luni ar fi suferit un atac vascular cerebral. Cauza oficială a decesului va fi aflată după efectuarea autopsiei. Duminică, un reprezentant al actorului anunţase că starea de sănătate a lui Woolf cunoscuse o relativă îmbunătăţire, fiind catalogată drept "stare critică, dar stabilă".

Familia lui Ben Wolf, recunoscătoare pentru solidaritatea fanilor

După deces, familia lui Ben Woolf şi-a exprimat recunoştinţa faţă de mesajele de încurajare din partea fanilor. "Suntem copleşiţi de dragostea şi ajutorul oferit din toate colţurile lumii pentru iubitul nostru Ben. A atins atâtea suflete în cei 34 de ani ai săi. Amintirea sa va continua în fiecare dintre noi şi prin intermediul muncii sale", au spus membrii familiei. O ceremonie în comemorare a actorului va avea loc săptămâna viitoare la Santa Barbara.

Cu o înălţime de 1,32 metri, Ben Woolf, care a fost diagnosticat cu nanism pituitar în copilărie, a interpretat rolul Meep în serialul "American Horror Story: Freak Show" şi a mai apărut în filme de televiziune precum "Haunting Charles Manson", "Dead In Kansas" şi "Unlucky Charms".

Mai multe