Un cunoscut actor turc a luat masa în Bucureşti. Uite ce a mâncat

23 decembrie 2014 13:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tolgahan Sayisman, cunoscutul actor turc din serialul Lale Dervi, difuzat acum şi în România, si unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai momentului, a fost invitatul special al Celebrity Awards - Gala de decernare a premiilor Superkombat de vineri seara de la Bucureşti. El a înmânat premiu pentru cel mai bun luptător al anului, iar după ce a terminat treaba, a ieşit la plimbare prin oraş.

Actorul turc a rămas să viziteze Capitala, iar sâmbăta a fost văzut luând masa la un restaurant de pe Floreasca. Unul cu specific turcesc, cum altfel! Poate a vrut să compare cu mâncarea pe care o are acasă şi, pentru început, a servit humus, sarmale reci cu cremă de castane, cremă de iaurt şi cremă de brânza iute, chiftele din dovlecei şi brânză de capră. Apoi a gustat din trei sortimente de kebab, Adana, Urga şi Sultan, salata cu rodii şi mentă bostana. La final, s-a delectat cu un platou de dulciuri cu baclava şi îngheţată turcească, cu extract de orhidee.

Şi, dacă mâncarea i-a plăcut, nu ştim ce părere şi-a făcut despre românce. Sayisman este destul de pretenţios pentru că până acum nu şi-a găsit jumătatea, cu toate că este pe cât de celebru, pe atât de bogat şi de râvnit.

Mai multe