Un cunoscut cântăreț și-a șocat fanele cu o imagine nud pe Internet

9 septembrie 2016 18:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Toate fanele sale sunt fermecate de vocea și de zâmbetul lui cuceritor, dar de această dată, Olly Murs (34 de ani) le-a surprins după ce a publicat pe contul său de Twitter o imagine în care apare complet dezbrăcat.

Vineri, 9 septembrie, cântărețul a fost invitat la o emisiune Tv unde printre alte subiecte a vorbit și despre îndrăzneața fotografie în care apare gol, acoperindu-și „bărbăția” cu un ananas, informează The Mirror.

Admiratoarele sale au un motiv în plus să ciseze la Olly întrucât el a declarat în cadrul emisiunii că nu este într-o relație. „Sunt încă singur, sunt fericit și deschis la sugestii.”

Fostul prezentator de la X-Factorul britanic este singur de când s-a despărțit de Francesca Thomas în luna septembrie a anului trecut. Cei doi au avut o relație de trei ani, dar relația a ajuns pe butuci în cele din urmă din diferite motive. Totuși, Olly nu-și face griji când vine vorba de găsirea unei noi iubiri – cu atâtea admiratoare în jur, nici n-ar avea de ce.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe