Un cunoscut rapper poartă mască pe scenă pentru a nu-l recunoaște mama

5 iulie 2017 7:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt multe motive pentru care anumiți artiști aleg să-și ascundă chipul în fața publicului. Fie vor să-și protejeze identitatea, fie doresc să-și creeze un alter ego sau, în cazul lui Kekra, un cunoscut rapper francez, nu vrea să-și șocheze mama.

Kekra este unul dintre mai cunoscuți și apreciați rapperi din spațiul francez în acest moment, dar într-un interviu acordat canalului de televiziune Viceland, al grupului Vice și publicat și pe Internet, a dezvăluit secretul alegerii de a se ascunde după o mască de fiecare dată când cântă.

Kekra a vorbit despre sine în cadrul emisiunii muzicale „Noisy”, susținută la centrul cultural La Gaieté Lyrique din Paris, iar secretul dezvăluit a fost surprinzător. Întrebat de ce poartă mască, rapperul a răspuns: „Pentru ca mama mea să nu afle că sunt rapper, ar fi dezamăgită. I-ar fi rușine, cred. Pentru că (și mie) îmi e rușine de ceea ce fac acum. Pentru că rap-ul nu este o adevărată meserie, rap-ul e de doi bani”, a declarat cântărețul potrivit Agerpres.

Mai multe