Un fotomodel s-a sinucis în timp ce vorbea cu soțul la telefon prin apel video

2 august 2017 7:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un fotomodel de în vârstă de 22 de ani s-a sinucis în timp ce purta o discuție cu soțul său prin apel video. Ea a fost găsită fără suflare în casa din capitala Bangladeshului unde care locuia, dar deși a fost transportată la spital, ea nu a mai putut fi salvată.

Cauza morții Risilei Binte (22 de ani) nu a fost încă stabilită de polițiști, urmând să se dea verdictul abia în urma autopsiei, dar autoritățile sunt de părere că femeia suferea de probleme psihice, precizează Daily Mail.

Imediat după tragedie, în locuința Risilei au sosit și rudele, care, găsind-o fără suflare, au dus-o de urgență la cel mai apropiat spital, dar nu a putut fi salvată. Femeia avea și o fiică în vârstă de doar trei ani, car eîn momentul în care mama sa s-a sinucis, se afla la bunici.

Se pare că Risila era studentă la o universitate de știine și tehnologie din capitala Bangladeshului, Dhaka, unde învăța literatură britanică. Nu este singurul caz de acest gen, mai multe tinere care activau în lumea modelingului au ales să-și pună capăt zilelor.

Mai multe