Un iepuraș Playboy, în pușcărie după ce a umilit o bătrână! A pozat-o goală

6 septembrie 2016 13:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După faptă și răsplată! În urmă cu doar două luni, modelul Playboy Dani Mathers (29 de ani) a fost blamată de internauți pentru că a umilit o femeie. Blonda a pozat-o în zona dușurilor la sala de fitness și a publicat imaginea pe Internet, fără ca femeia să aibă habar că este fotografiată. Un astfel de gest nu rămâne nepedepsit. Poliția au găsit-o pe victimă, iar Dani riscă să își petreacă următoarele șase luni în spatele gratiilor.

Dani Mathers a fotografiat o femeie în vârstă de 70 de ani goală pușcă. Victima ieșise de la duș, iar modelul Playboy s-a declarat scârbită de bătrână și a publicat imaginea cu ea Internet, alături de mesajul: „Dacă eu nu pot să uit imaginea asta, atunci nici voi nu puteți”. 

A fost concediată și are interzis în sălile de fitness

Poliția din Los Angeles a găsit-o pe victimă. Dani s-ar putea alege cu un dosar penal de toată frumusețea. Pedeapsa maximă pentur răspândirea de imagini cu caracter privat este de șase luni de închisoare. „Iepurașul” a primit și alte pedepse. A fost dată afară din lanțul de săli de fitness unde s educea regulat, a fost concediată de Playboy și a rămas și fără emisiunea radio pe care o modera, potrivit cotidianului britanic Mirror.

Avocatul blondei este Tom Mesereau, cel care l-a apărat pe Michael Jackson în celebrul caz din 2005, în care regele pop era acuzat de pedofilie. Mesereau susține că Dani Mathers a publicat imaginea pe Snapchat din greșeală, crezând că o trimite doar prietenilor ei, nu și miilor de fani care îi urmăresc activitatea. Modelul și-a cerut scuze public, prin intermediul rețelei de socializare Twitter, menționând că înțelege că a greșit, dar că nu a vrut să rănească pe nimeni. 

Mai multe