Un membru se adaugă clanului Kardashian! Kim a devenit mamă pentru a treia oară

16 ianuarie 2018 20:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian și Kayne West au devenit părinți pentru a treia oară în data de 16 ianuarie, prin intermediul unei mame surogat. Fericita veste a fost oferită chiar de Kim Karashian printr-o postare pe contul său personal de Twitter.

Mama surogat a dat naștere unei fetițe sănătoase luni dimineața, 16 inauarie. Bebelușul cântărește 3 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Kim a confirmat vestea prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina sa personală de Twitter. A sosit, e aici în sfârșit. Suntem atât de fascinați de ea. Kayne și cu mine suntem foarte fericiți să anunțăm venirea pe lume al celui de-al treilea copil al nostru, o fetiță sănătoasă și fericită. Suntem recunoscători mamei surogat care a făcut posibilă transformarea visului nostru în realitate. North și Saint sunt nerăbdători să își cunoască surioara", a fost mesajul scris de vedetă, informează mirror.co.uk.

 Nu este cunoscut dacă Kim și Kayne au asistat la naștere sau dacă au sosit la spital după ce fiica lor a văzut pentru prima dată lumina zilei. Potrivit surselor publicației Mirror, Kim și Kayne au fost foarte stricți în timpul sarcinii și i-au impus nenumărate restrcții mamei surogat privind atât regimul alimentar, cât și ce activități putea să desfășoare zilnic. Desigur, Kim nu a confirmat zvonurile și a declarat, în repetate rânduri că "Nu încearcă să o controleze pe mama surogat, ci comunică liber cu aceasta pentru că este o femeie foarte de treabă".

Mai multe