Una dintre cele mai sexy femei din lume a împlinit 50 de ani. Cum arată

15 aprilie 2016 18:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Samantha Fox a fost unul dintre cele mai fierbinți modele din anii "80, iar vineri, 15 aprilie, bomba sexy a împlinit 50 de ani. La vârsta la care unele femei au deja nepoței, Sam dovedește că vârsta este doar un număr.

Samantha a cunoscut faima la doar 16 ani, când mama sa a trimis ziarului The Sunday fotografii în lenjerie intimă cu minora de la acea vreme, notează Daily Star, pentru participarea la un concurs, în urma căruia a ieșit pe locul doi din 20.000 de participante. Sam a fost invitată atunci să pozeze pentru "Pagina trei" a publicației cunoscute pentru fetele sexy pe care le-a propulsat în showbizul britanic.

După ce părinții și-au dat consimțământul, Samantha a pozat topless în ziarul cu pricina și a primit chiar un contract de patru ani pentru aparițiile la "Pagina trei". A câștigat chiar și titlul de "Fata Anului" pentru trei ani consecutivi (1984-1986), iar apoi a ajuns să poeze nud în revistele dedicate bărbaților.

La 20 de ani a făcut o schimbare de carieră și s-a lansat în muzică. Una dintre piesele sale, "Touch Me (I Want Your Body)", a ajuns pe numărul 1 în 17 țări.

Acum, la 50 de ani, Samantha se dedică muzicii, iar aparițiile sale pe scenă sunt foarte sexy. Îi place să-și arate picioarele, dar și bustul generos.

Mai multe