Unde-i diva sexy de altădată? Cameron Diaz a ajuns de nerecunoscut

14 mai 2018 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cameron Diaz, în rol de gospodină! Nu în vreun film, ci-n viaţa reală. După ce s-a căsătorit cu rockerul Benji Madden, blonda de 45 de ani a dispărut din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat în totalitate familiei.

Aşa a ajuns diva sexy care făcea furori pe covorul roşu sau în comediile de la Hollywood să fie de nerecunoscut. Paparazzi au surprins-o pe actriţă făcând cumpărăturile într-un supermarket din Beverly Hills, California.

Se pare că blonda ar fi însărcinată cu primul copil, aşa că nu-i de mirare că silueta ei a suferit ceva modificări. Cu câteva kilograme în plus, fără strop de machiaj, o privire încercănată şi haine ponosite, Cameron arăta ca o gospodină obişnuită.

Actriţa care a fost ani la rândul în topul celor mai sexy femei din lume s-a plimbat printre rafturi şi şi-a umplut coşul cu bunătăţi. Ce-i drept, covorul roşu nu va mai avea acelaşi farmec fără blonda cu ochii albaştri, însă acum fanii au mult mai multe şanse să dea nas în nas cu ea la piaţă.

A renunţat la actorie

Îndrăgita actrița nu a mai fost văzută pe micile ecrane din 2014, de când a apărut într-o versiune de film a musical-ului „Annie”. În martie, Cameron a confirmat că a renunţat la actorie pentru a petrece mai mult timp cu soţul ei şi pentru a-şi îndeplini visul de a deveni mămică.

Cameron Diaz și soțul ei s-au cunoscut în 2014 după ce Nicole Richie le-a făcut cunoștință. S-au căsătorit șapte luni mai târziu, în cadrul unei ceremonii intime, în casa din Beverly Hills a actriței. În februarie, cei doi au aflat că vor deveni părinţi pentru prima oară. Abia aşteptăm să o vedem pe Cameron în rol de mămică.

Mai multe