Unde s-a mutat Pamela Anderson după ce a divorțat de al cincilea soț

24 ianuarie 2022 15:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pamela Anderson s-a mutat din Canada înapoi în California, SUA, după ce a dat divorț de al cincilea soț. Preferă să trăiască împreună cu cei doi copii ai ei, dacă nu are noroc în dragoste.

Actriţa Pamela Anderson (54 de ani) s-a mutat din Canada înapoi în California, SUA, după ce a dat divorț de al cincilea soț, fostul muncitor în construcţii Dan Hayhurst (41 de ani), care i-a fost bodyguard. Ea a locuit împreună cu acesta în Insula canadiană Vancouver din decembre 2020, când s-au căsătorit, și până săptămâna trecută, când s-a întors în Malibu, pentru a fi lângă cei doi fii ai ei, Brandon, de 25 de ani, şi Dylan, de 24 de ani.

A divorțat după 13 luni

Pamela a dat divorț de Dan Hayhurst după numai 13 luni de căsnicie. Ea a explicat că a decis să renunțe la el, fiindcă nu era omul viselor sale. Era un tip ”aspru”, nu avea grijă de ea. Și-a dat seama, după ce s-au cunoscut mai bine, că erau potriviți, că nu aveau nimic în comun. A fost doar un partener de pandemie!

Își scosese casa la vânzare

După ce s-a măritat, Pamela și-a scos casa din Malibu la vânzare. Din fericire, nu s-a vândut în acest timp. A vrut apoi să o închirieze cu 50.000 de dolari, dar nici așa nu a găsit client. Așa că i-a fost ușor să revină în casa ei, pentru a fi aproape de cei doi fii, rezultați din căsătoria ei cu Tommy Lee, muzician şi membru fondator al trupei de heavy metal Mötley Crüe, care a durat între 1995 şi 1998.

Numai căsnicii ratate

Între 2007-2008 și între 2014-2015, Pamela a mai fost căsătorită cu Rick Solomon (53 de ani) şi între 2006 şi 2007 cu Kid Rock (50 de ani). Actrița a mai fost măritată cu Jon Peters o scurtă perioadă în ianuarie 2020. Pamela Anderson s-a mutat din Canada înapoi în California, SUA, pentru a sta lângă cei doi copii ai ei.

Mai multe