Unei vedete Playboy i s-a văzut tot pe sub rochie în timp ce era pe stradă

11 iunie 2016 12:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Iepurașul Playboy Daisy Lea a atras privirile tuturor pe stradă în Los Angeles prin ținuta ei. Vedeta a purtat o rochie atât de scurtă încât i s-a văzut totul. Ea este cunoscută pentru plăcerea de a se poza topless, dar probabil vremea a fost prea călduroasă chiar pentru o rochie puțin mai lungă.

Frumoasa blondă a fost surprinsă în oraș alături de iubitul său, Sean. fiul lui Rob Stewart, potrivit DailyStar.co.uk. O simplă adiere de vânt a fost suficientă pentru a-i face pe fotografi să constate că ceva nu a fost în regulă cu ținuta ei, chiar dacă părea extrem de atrăgătoare chiar de la prima vedere. 

We can't even look: Playmate exposes privates in explicit wardrobe malfunctionhttps://t.co/pAqxfOCzoI pic.twitter.com/rdW3J4slrv— Daily Star (@Daily_Star) 10 iunie 2016

We can't even look: Playmate exposes privates in explicit wardrobe malfunctionhttps://t.co/pAqxfOCzoI pic.twitter.com/rdW3J4slrv

Vedetei Playboy i s-au văzut chiloții minuscului pe sub rochia foarte scurtă și strâmtă.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe