Unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood a ajuns să arate ca un zombie

1 octombrie 2017 15:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Keanu Reeves este diferit de o bună parte a actorilor din Hollywood, iar stilul său de viaţă modest şi destinul tragic i-au adus respectul şi afecţiunea a milioane de oameni.

Keanu Reaves S-a născut într-o familie vulnerabilă: tatăl său i-a lăsat cînd Keanu avea 3 ani, iar mai tîrziu a fost arestat pentru trafic de droguri. Mama lui s-a mutat mai întîi în Australia, apoi – în SUA şi Canada, în timp ce Keanu a schimbat mai multe familii adoptive.

Din cauza mutărilor permanente, Keanu a suportat mai multe schimbări stresante de şcoli, iar dislexia îi complica şi mai mult procesul de învăţare.Visul său din copilărie era de a deveni un jucător de hochei, dar trauma l-a împiedicat în realizarea lui.

Iubita lui – Jennifer Syme a murit într-un accident rutier, după ce cu puţin timp înainte au pierdut copilul, care a murit la naştere. Până atunci, Reeves nu a mai avut nici o relaţie serioasă. Cel mai bun prieten al lui, River Phoenix, a murit din cauza unei supradoze cu droguri. 

Ca şi cum toate astea nu ar fi fost suficiente, Keanu a aflat că sora lui suferă de leucemie. Practiv, toate aceste încercări din viaţa actorului şi-au pus amprenta foarte mult asupra lui, iar acum a ajuns aproape de nerecunoscut, răvăşit, cu o barbă mare şi haine sărăcăcioase.

 

Mai multe