Ups! «Blonda de la Drept», fără chiloţi pe stradă?

13 iunie 2013 14:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Întreaga lume i-a văzut fundul! O poză în care posteriorul frumoasei Reese Witherspoon, bine cunoscută pentru rolul din filmul "Blonda de la Drept", se vede în toată splendoarea a făcut ieri înconjurul lumii.

"Oare «blonda de la Drept» nu poartă chiloţi? Se întrebau ieri jurnaliştii de pe toată planeta? Biata Reese Witherspoon (37 de ani) a fost dată de gol de o buclucaş[ pală de vânt care i-a ridicat fustiţa roşie cu flori albe. Incidentul distractiv a avut loc miercuri, după ce actriţa a ieşit de la un salon de manichiură din Los Angeles. Un fotograf care urmărea mişcările senzuale din fund ale vedetei a dat lovitura datorită vântului.

El a reuşit să surprindă momentul în care fesele goale ale frumoasei blonde au ieşit la iveală. Reese declara, la un moment dat, în urmă cu doi ani, că nu s-ar dezbrăca niciodată în filme. Numai că în filmul "Amurg", din 1998, ea îşi arată sânii goi fără nici o jenă. După ce a fost surprinsă cu fundul gol nu a avut încă nici o reacţie. Având în vedere scandalul pe care l-a făcut la 19 aprilie, când a fost arestată, împreună cu soţul, Jim Toth, la beţie, s-ar putea să facă urât.

Ia uitaţi ce fund are nevastă-mea!

Alec Baldwin (55 de ani) i-a făcut o surpriză cam neplăcută soţiei însărcinate, Hilaria (28 de ani), instructor de yoga, în luna mai, la Festivalul filmului de la Cannes. În timpul unei conferinţe de presă, actorul şi-a ridicat soţia în braţe atât de sus, încât toată lumea i-a văzut fundul. Baldwin s-a amuzat copios de isprava sa, în timp ce Hilaria zâmbea indulgent şi îşi proteja burtica.

Mai multe